Elvitték az álomnyereményt

Elvitték a hatoslottó történetének eddigi legnagyobb nyereményét – áll a Szerencsejáték Zrt. hétfői közleményében. A csaknem 3 milliárd forintos fődíjat az ország középső részén élő baráti társaság nyerte. A szerencsés nyerteseknek egyelőre nincs pontos elképzelésük arról, hogy mire költik a pénzt.

A hatoslottó történetének eddigi legnagyobb nyereményét érő számokat szeptember 21-én húzták ki. A nettó nyeremény 2 milliárd 958 millió 307 ezer 350 forint lett. A napokban a szerencsés lottózók képviselője jelentkezett és már át is utalták számlájára a pénzt.

A győztesek képviselője ugyan nem kívánta felfedni személyazonosságát, ám annyit elárul, hogy a nyertesek az ország középső részén élnek. Szerencséjükről az újságból értesültek, és első reakciójuk a sírás volt.

A nyeremény felhasználásáról, hasznosításáról még nem döntöttek, ám egyelőre sem a munka-, sem a lakóhelye elhagyását, sem eddigi életvitelük megváltoztatását nem tervezik. A nyertesek – saját bevallásuk szerint – nem számítanak arra, hogy zaklatni fogják őket.