Elütötte Taktaszadán, aztán otthagyta

Akt.:
1Hozzászólás
Elütötte Taktaszadán, aztán otthagyta
Szerencs, Taktaszada – Nem jelent meg a tárgyaláson taktaszadai cserbenhagyó.

Első tárgyalást tartott volna kedden a Szerencsi Járásbíróság segítségnyújtás elmulasztásának a „veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntette és közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt” indult büntetőügyben. A vádlott azonban nem jelent meg a tárgyaláson.

A vádirat szerint a vádlott tavaly februárban Taktaszadán érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett gépjárműjével, majd szabálytalanul áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol elütött egy gyalogosan közlekedő embert. A vádlott ezt követően kiszállt az autóból, odament a sértetthez, azonban nem győződött meg annak állapotáról, nem ajánlotta fel segítségét, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A sértett a baleset következtében súlyos testi sérülést szenvedett.

ÉM-SZB1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s