“Elutasítjuk a felelőtlen politizálást!”

Akt.:
Sebestyén László
Sebestyén László
Miskolc – A miskolciak holnap újra kénytelenek lesznek eltűrni a politikai élet okos tojásainak következő erőszaktételét. A Jobbik, Gyöngyöspata és Devecser után most Miskolcot szeretné káoszba taszítani. A még a szocialistának se elég jó gyurcsányi minicsapat pedig ehhez nyújt segédkezet, ha már a parlamentben képtelenek észre vétetni magukatSebestyén László közleménye.

A FIDESZ miskolci szervezete elutasítja a politikai önérdeknek ezt az üres és felelőtlen megnyilvánulását. Elutasítjuk a jobbikos semmi-nem-jó politizálást, mert nem rendet teremt, hanem heccel, és végeredményben káoszt szül. Nincs szükségünk a Jobbik megkésett felhívására, mert nagyon jól ismerjük az Avas problémáit, és 2010 októbere óta egyre sikeresebben dolgozunk a megoldásukon. A Jobbik elnöke e helyett jobban tenné, ha betartatná a saját pártja melldöngetéssel világgá kürtölt szabályait és valóban visszakérné a bukott képviselőitől az európai és Magyar Parlamenti mandátumot, de úgy látszik a pénz nekik fontosabb.

Az Avason a problémák összetettek, és leginkább a rendszerváltozás után kialakult súlyos munkanélküliségre vezethetők vissza. A gondokat még súlyosbították a Gyurcsány kormány és a Káli-féle városvezetés bűnei, elsősorban a ,,fészekrakó” akció.

A város mostani vezetése, és az országgyűlési képviselők 2010 óta dolgoznak azért, hogy normalizálódjon itt az élet, és véglegesen megoldódjanak a jogi problémák is.

A Bíróságon folynak a fészekrakó perek. A miskolci városvezetés már többször elmondta, hogy a Kanadából hazaküldött romák nem számíthatnak új lakásokra, ha a régin túladtak. Nem lesz több fészekrakás!

Újra megkérjük azokat, akik segíteni nem akarnak, hogy legalább tovább ne ártsanak az avasi embereknek, a miskolciaknak!

 -Sebestyén László, Országgyűlési képviselő, Miskolci Fidesz elnök –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .