Eltűnt kisfiú – ellentmondások az anya vallomásában

A Margitszigetről tűnt el a kisfiú
A Margitszigetről tűnt el a kisfiú
Ellentmondásokat találtak a rendőrök a Margitszigetről eltűnt kisfiú édesanyjának a vallomásában, ezért a rendőrök csütörtökön helyszíni szemlét tartottak a család otthonában Monorierdőn.

A nyomozók a háznál és a környéken nem találtak semmit, ami a kisfiú nyomára vezethetne.

A rendőrség továbbra is közigazgatási eljárás keretében nyomoz, ugyanis eddig még nem merült fel, hogy bűncselekmény, vagyis emberrablás történt volna – közölte a Független Hírügynökséggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Illés Hilda azt nem mondta el, hogy milyen ellentmondások voltak az anya vallomásában.

A kisfiú apját eközben több kapitányság is körözi, eddig még nem bukkantak nyomára. A férfit bűncselekmény miatt már a gyerek eltűnése előtt is több megyében körözték, ellene elfogatóparancs van érvényben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az apát a kisfiú eltűnésével kapcsolatban szeretné meghallgatni.

A két és fél éves gyermek édesanyja mellől tűnt el a sziget Árpád-hídhoz közeli részén a Pest felőli oldalon még augusztus 3-án. Édesanyja azt mondta a rendőröknek: innivalóért indult, amikor észrevette, hogy a kisfia a Duna felé megy. Ekkor az anya elesett, beverte a fejét, és eszméletét vesztette. A kisfiú feltehetően ekkor tűnt el.

Kapcsolódó cikkek: