Bulvár, celeb

2010.08.02. 12:31

Kiengedték a börtönből Lindsay Lohant

<p>Szabadon engedték a börtönből Los Angelesben, hétfőn Lindsay Lohant.</p>

A 24 éves amerikai filmsztár 13 napig volt rácsok mögött, mivel megszegte a próbára bocsátás feltételeit, amit egy 2007-es ítéletben mondott ki a bíróság rá ittas vezetésért és drogbirtoklásért.

A távozás után a színésznő az ítélet másik részének megfelelően egy rehabilitációs klinikára ment egyenesen. A helyi sheriff iroda szóvivője, Steve Whitmore csak annyit közölte a helyi média szerint, hogy Lindsay Lohan a börtön kapuján kilépve egy zárt furgonba ült, amiben többen voltak.

Lohant 2007 májusában tartóztatták le, miután karambolozott a kocsijával Beverly Hillsben. Ezután bekerült egy elvonóba, két hónappal később azonban megint ittas vezetésen érték, ráadásul kokaint találtak nála a rendőrök. Próbaidőre szabadon engedte egy bíró, és a döntésének megfelelően Lohan részt vett egy alkoholistákat kezelő programon, de csak hébe-hóba.

Ezzel pedig megszegte a próbára bocsátás feltételeit. A bíróság ezért később 13 nap börtönre, és klinikai kezelésre ítélte. Idén július 20-án került be a Los Angelesi Century Regional Detention Facility nevű börtönbe, ahol biztonsági okokból eltávolították a közeléből a többi rabot. Az amerikai média szerint az őrök mintafogolynak nevezték a színésznőt, aki állításuk szerint mindvégig együttműködő és nyugodt volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!