Helyi közélet

2014.09.22. 14:16

Lezárt ügyek: Elfogott betörő Mezőkövesden

Mezőkövesd - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy mezőkövesdi férfivel szemben, aki egy helyi lakatlan ingatlanba tört be.

Mezőkövesd - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy mezőkövesdi férfivel szemben, aki egy helyi lakatlan ingatlanba tört be.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. László 40 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. augusztus 20-án 9 óra 30 perckor Mezőkövesden, a Pipacs utca egyik ingatlanába betört, majd onnan evőeszközöket, műszaki cikkeket és kegytárgyakat tulajdonított el. A későbbi terheltet a szomszéd bejelentése alapján a rendőrök a helyszín közelében azonnal elfogták, így az ellopott tárgyak hiánytalanul megkerültek.

Az ügyben folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2014. szeptember 17-én lezárta és a keletkezett iratokat a beismerő vallomást tett gyanúsítottal szemben bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában