Helyi közélet

2016.03.21. 13:48

Interjú: Csomor Csilla

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Csomor Csilla színésznő volt, akit többek között 9 éven keresztül a Barátok Közt sorozatban, Berényi Zsuzsa karakterében láthattak a nézők.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Csomor Csilla színésznő volt, akit többek között 9 éven keresztül a Barátok Közt sorozatban, Berényi Zsuzsa karakterében láthattak a nézők.

Béres Szabi: Nem először jár Miskolcon, milyen emlékei vannak?

Csomor Csilla: Nem idegen teljesen a város, hiszen fesztiválokon és a színházban is jártam már Miskolcon, viszont az elmúlt pár évben nem nagyon volt rá lehetőségem. A sors érdekessége, hogy a napokban Jászberényben játszottam, vagyis Déryné szülővárosában, most pedig itt vagyok Miskolcon, ahol meghalt. Eltökélt szándékom, tervem és célom, hogy a Déryné estemet el kell ide hoznom, mert itt is őrzik az ő emlékét.

Béres Szabi: Picit visszatekintve a múltba, hogyan telt az elmúlt egy éve?

Csomor Csilla: Az elmúlt évben kezdtem igazán magamra találni, ugyanis harmadik éve vagyok szabadúszó, amit nagyon nehezen tudtam megszokni. Mindig társulathoz, közösséghez tartoztam, kezdetben amatőr színjátszó voltam, utána jött a főiskola, aztán a Győri Színház, később a Nemzeti Színház, ezenkívül megkaptam a Barátok Közt stábját, úgyhogy két otthonom volt a színház, és a stúdió. Mióta szabadúszó lettem, az első két év leginkább lázas útkereséssel telt, viszont az utóbbi évben már magamra találtam, vannak felkéréseim és rengeteget utazom, amit nagyon élvezek, hiszen ez egy misszió számomra. Mindemellett van állandó munkám Budapesten, ahol egy színész/modell iskolában tanítok, ezenkívül dolgozom a Várkert Bazárnak, és a szolnoki Szigligeti Színházban is játszom jelenleg egy darabot, de két önálló estemmel (Déryné, Blaha Lujza) is járom az országot.

Béres Szabi: Milyen volt elköszönni 9 év után a Barátok Közt sorozattól?

Csomor Csilla: Kilenc évig voltam állandó státuszban, utoljára pedig egy éve dolgoztam a csapattal, de a mai napig sokan szólítanak Zsuzsának és a karakteremet is hiányolják, ami egy szerethető figura volt. Kellemes emlékek maradtak meg bennem, ahol kiváló kollégákkal és csapattal dolgoztunk.

Béres Szabi: Tervek?

Csomor Csilla: Sokáig szeretnék színházat és konkrét tévés tervek is szerepelnek az életemben, amely project jelenleg pihenő pályán áll, amint viszont lesznek változások, elsők között számolok róla be neked Szabi. Nyitott vagyok a régi csapatom felé, szóval semmi sem lehetetlen. Idén pedig remélem a lelkes miskolci közönséggel is találkozom még.:)

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában