Eltűnt, aztán meglett…

Eltűnt, aztán meglett…
Eltűnt, aztán meglett… - © Fotó: police.hu
Eger, Mezőkövesd, Tiszaújváros – Elaludt, és a buszon maradt a 8 éves egri kisfiú. Tiszaújvárosban kötött ki.

Szerdán a kora délutáni órákban megtalálták azt az eltűnt egri kisfiút, aki táborozó társaival Poroszlóra indult.

A rendőrök is keresték

A gyermek szerdán reggel 8 óra körül tűnt el. Mint Dobi Tamástól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, a rendelkezésre álló adatok szerint a fiú egy 27 fős csoporttal helyközi buszjárattal indult Egerből Poroszlóra. A csoport Mezőkövesden átszállt egy másik járatra, kivéve az eltűnt 8 évest.

A lakossági bejelentést követően a Mezőkövesdi Rend­őrkapitányság nagy erőkkel kezdte meg a kutatást, amelyben a lakosság segítségét is kérte.

Mint kiderült, a kisfiú elaludt a buszon, majd Tiszaújvárosban szállt le a járműről. Itt egy állampolgár segítségével értesítették az édesapát és a rendőrséget. A tiszaújvárosi járőrök a kapitányságra vitték a gyermeket, ahol találkozhatott a szüleivel. A kisfiúnak az ijedtségen kívül nem esett baja. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatban büntetőeljárás keretében vizsgálja a személyi felelősség kérdését.

ÉM-SZB


Megtalálták a nyolc éves egri kisfiút

Eger, Mezőkövesd, Miskolc, Tiszaújváros – A kora délutáni órákban megtalálták azt az eltűnt egri kisfiút, aki táborozó társaival Poroszlóra indult. tovább »