Eltiltottak egy piszkos brit fogászt

Eltiltottak egy piszkos brit fogászt
Nagy-Britanniában eltiltottak foglalkozásától egy fogászt, mert a rendelő kézmosójába vizelt, és rendszeresen megszegte a higiénés előírásokat.

Az 51 éves Alan Hutchinsont törölték a fogászok jegyzékéből. Az orvosi fegyelmi bizottság csütörtök este döntött így.

A fegyelmi vizsgálat megállapította, hogy a fogorvos a sterilizált eszközökkel tisztította a fülét és körmét, továbbá nem hordott rendszeresen gumikesztyűt.

A fegyelmi eljárást ezért indították, mert egy páciens panaszt tett, hogy az orvos nem viselt gumikesztyűt foghúzáskor. Az eljárásban aztán egy asszisztensnő azt vallotta, hogy egyszer vizeletszagot érzett a mosdókagylóból.

A háromgyermekes fogász csak azt ismerte el, hogy nem hordott rendszeresen kesztyűt. Arra hivatkozott, hogy gumiallergiája van.


2007. április 5.

Kokainnal keverve szívta fel apja hamvait Keith Richardsfuggetlen 17:33
Keith Richards, a The Rolling Stones gitárosa felszippantott egy csíkot apjának hamvaiból kokainnal keverve. Ezt maga a legendás zenész árulta el a New Musical Express (NME) című brit zenei lapnak, derült ki az újság szerdai számából.


2007. április 4.
Dohányzott és dühöngött a repülőnfuggetlen 10:02
San Francisco – Kényszerleszállást hajtott végre egy amerikai repülőgép kedden San Francisco repterén, mert az egyik utas erőszakosan viselkedett és bántalmazta az egyik pilótát.