Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült

Akt.:
Rendőrségi ellenőrzés - illusztráció
Rendőrségi ellenőrzés - illusztráció - © Fotó: ÉM-archív
Alsózsolca, Edelény, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. január 3-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság S. József 26 éves alsózsolcai lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 12 óra 15 perckor Miskolc belterületén igazoltatták a rendőrök, aki személygépkocsiját annak ellenére vezette, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az edelényi rendőrök további egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés (falopás) miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s