Eltiltották a szirmabesenyői rendezőt – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Akt.:
Eltiltották a szirmabesenyői rendezőt – Labdarúgó fegyelmi határozatok
Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az elmúlt bajnoki fordulóban, a felnőtt mérkőzéseken kiállított játékosok ügyeiben úgy határozott, hogy Flaskó Attila (Kiskinizs), Klenyár Péter (Mezőzombor) 3-3, Szita Gábor (Encs), Váradi Dávid (Mályinka), Dányi Róbert (Telkibánya), Profáncsik István (Ónod), Debrecenyi Róbert (Harsány) 1-1 bajnokin nem léphet pályára, míg Nagy Balázst (Tibolddaróc) november 2-ig tiltották el a játéktól.

További fegyelmi, versenybizottsági határozatok

Bányai László rendezőt (Szirmabesenyő) november 30-ig tiltották el a mérkőzésekkel kapcsolatos sportszakmai tevékenységtől.

Erdőhorváti sportszervezetét a digitális jegyzőkönyv hiányosságai miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítették.

Az U19-es bajnokságban elmaradt Tiszakarád – Pácin mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0-s gólkülönbséggel a Tiszakarád javára igazolták a Pácin ki nem állása miatt. A Pácin írásbeli megrovásban részesült, a két csapat tavasszal esedékes mérkőzésére nekik kell Tiszakarádra utazniuk.

A Tiszaladány és a Mezőzombor U19-es csapataitól második létszámhiányos kiállás miatt 1-1 büntetőpontot levontak.
hirdetés
hirdet�s