Eltévedt családot találtak meg a járőrök a Bükkben

Bükk hegység
Bükk hegység - © illusztráció
Miskolc, Hajdúszoboszló – A nagyszülők két unokával tévedtek el a Bükkben. A család szerencsére a rendőrségtől segítséget kért.

A Hajdúszoboszlóról érkezett nagymama és nagypapa 7, illetve 4 éves unokájával kirándult a Bükkben június 22-én. A család 17. 00 óra után rádöbbent, nem tudják, hogy hol járnak és nem tudnak visszatalálni kiindulópontjukra. A 66 éves férfi ekkor felhívta a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy segítséget kérjen.

A Diósgyőri Rendőrőrs járőre egy erdész segítségével megkezdte a kutatást a megadott paraméterek alapján. Az úgymond rendőrségi tájoló jól működött, mivel két óra múlva megtalálták az eltévedteket. A kimerült és fáradt családot a rendőrjárőr a biztonságot adó szálláshelyükre vitte, ezzel zárva a kalandosra sikeredett bükki túrázást – tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.


Eltűnt Macsi Ferencné ózdi lakos

Ózd – Az Ózdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat Macsi Ferencné 84 éves ózdi lakos eltűnése miatt.

Védekezzen az adathalászokkal szemben!

Miskolc – A személyes adatok megfelelő védelmével megelőzhető, hogy az úgynevezett adathalászok ne csapolják meg a folyószámlát. Egy miskolci nő például több alkalommal vásárolt az interneten, bár ő nem tudott róla!