Eltemették az ózdi kettős gyilkosság áldozatait

Másfél-kétezer ember kísérte utolsó útjára azt az 53 éves férfit és 9 éves kislányát, akiket múlt hét szerdán lőtt le egy 23 éves férfi Ózdon. A temetés Járdánházán volt, mert a férfi szülei ott nyugszanak. A szertartásról az újságírók nem lehettek jelen. A 23 éves férfi a cége telephelyére hívta a férfit, akinek közel három […]

Másfél-kétezer ember kísérte utolsó útjára azt az 53 éves férfit és 9 éves kislányát, akiket múlt hét szerdán lőtt le egy 23 éves férfi Ózdon. A temetés Járdánházán volt, mert a férfi szülei ott nyugszanak. A szertartásról az újságírók nem lehettek jelen.

A 23 éves férfi a cége telephelyére hívta a férfit, akinek közel három millió forinttal tartozott. A helyszínen hátulról lelőtte a hitelezőjét, majd nem sokkal később végzett annak kislányával is, aki az autóban az apjára várt. A gyilkosság után a fiú felhívta a barátnőjét, akitől segítséget kért a nyomok eltüntetéséhez. A lány a Független Hírügynökségnek korábban azt nyilatkozta, a gyilkos fegyvert közösen dobták el az erdőben. Barátnője, egy 16 éves lány pedig a férfi holttestének eltüntetésében segített, azt egy tartályba dobták.