Eltemették a nemesbikki gázolás áldozatait

Eltemették a nemesbikki gázolás áldozatait
Eltemették a nemesbikki gázolás áldozatait
Nemesbikk – Eltemették hétfőn Nemesbikken azt a három embert, akiket múlt vasárnap gázoltak halálra a faluban.

Anya és lánya a helyszínen, a fiatalabb asszony kerekesszékes kislánya a kórházban halt bele sérüléseibe. A rendőrség eddig négy embert gyanúsít az üggyel kapcsolatban. Előzetes letartóztatásban van az autót vezető férfi, aki a baleset időpontjában ittas volt, és a társa, aki drog hatása alatt volt, és először azt vallotta, ő vezette a kocsit. Szintén előzetesben van az autó tulajdonosa, valamint egy másik férfi, akitől a drogot vásárolták.

A rokonok mellett szinte az egész falu ott volt a temetésen. Az anyát és kerekesszékes kislányát, valamint a gyerek nagymamáját református szertartás szerint temették el.

A tragédia egy hete, éppen a temető mellett történt. A család oda készült, hogy elhunyt rokonukra emlékezzenek. A nagy sebességgel száguldó, átalakított piros Zsiguli kisodródott az útról és elgázolta őket. Anya és lánya a helyszínen, a kislány a kórházban halt meg.

A baleset napján arról szóltak a hírek, hogy a kocsit egy fiatalember vezette, aki drog hatása alatt volt. Később kiderült, hogy bár a kocsiban ült, mégsem ő, hanem a társa vezetett, aki ittas volt. Mindketten előzetes letartóztatásban vannak. Szintén letartóztatták a kocsi tulajdonosát, aki saját kezűleg szerelte az autót. Kiderült, nem működött a fék. A rendőrök elfogták azt a férfit is, akitől az autó utasa a kábítószert vásárolta.

– Független Hírügynökség –


Hétfőn temetik a nemesbikki tragédia áldozatait

eszak | 2010.11.15 08:21
Nemesbikk – Hétfőn délután vesznek végső búcsút a nemesbikki hármas gázolás áldozataitól.
jabb gyanúsítás a Nemesbikki halálos baleset folyománya

boon | 2010.11.11 17:56
A hármas tragédiát követelő nemesbikki közlekedési baleset folyományaként egy sajószögedi fiatalembert hallgatott ki a rendőrség, kábítószer terjesztés gyanújával.

Kábítószer terjesztőt fogtak Sajószögeden

boon | 2010.11.11 12:19
Nemesbikk, Sajószöged, Tiszaújváros – Újabb letartóztatás történt szerdán a nemesbikki gázolással kapcsolatosan.

Nemesbikki halálos baleset: Előzetesben a gázoló és utasa

eszak | 2010.11.10 14:37
Miskolc – Az autó tulajdonosát is őrizetbe vette a rendőrség.

Újabb gyanúsítás és őrizetbe vétel a Nemesbikki halálos baleset ügyében

boon | 2010.11.10 14:13
Nemesbikk – Kedden a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki és őrizetbe vette a gépjármű tulajdonosát is a vasárnapi három halálos áldozatot követelő Nemesbikki közlekedési baleset ügyében. A bíróság időközben a rendőrség előterjesztése alapján előzetes letartóztatásba helyezte a személyautóval ittasan közlekedő és balesetet okozó járművezetőt és annak utastársát is.

Valójában ki vezette a gázoló autót?

eszak | 2010.11.08 15:30
Nemesbikk – A nagymama, a lánya és az unoka is belehalt a vasárnap délutáni gázolásba.

Meghalt a 13 éves kislány is – háromra emelkededett a nemesbikki gázolás áldozatainak száma

fuggetlen | 2010.11.08 11:35
Nemesbikk, Miskolc – Belehalt sérüléseibe hétfőn az a 13 éves kislány, akit édesanyjával és nagyanyjával együtt vasárnap gázolt el egy – saját bevallása szerint – kábítószert fogyasztó férfi a Borsod megyei Nemesbikken.

Hárman haltak meg a nemesbikki közlekedési balesetben

boon | 2010.11.08 10:53
Nemesbikk, Miskolc – Életét vesztette az a kerekesszékben ülő 13 éves kislány is, akit édesanyjával és nagymamájával együtt ütöttek el Nembesbikk belterületén a hét végén. A rendőrség vizsgálja a tragédia pontos körülményeit.

Kettős halál Nemesbikken

boon | 2010.11.07 18:28
Nemesbikk – Anya és lánya meghalt, az unoka súlyos sérüléseket szenvedett.

Drogozott a Nemesbikken gázoló autós

fuggetlen | 2010.11.07 18:05
Nemesbikk – Kábítószert fogyasztott – ezt vallotta a helyszínen a rendőröknek az az autós, aki vasárnap délután három embert gázolt el a Borsod megyei Nemesbikken. Ketten közülük a helyszínen meghaltak.

Elgázoltak három embert Nemesbikken – két halott, egy sérült

fuggetlen | 2010.11.07 16:00
Nemesbikk – Két nő meghalt, egy fiatalember megsérült vasárnap délután a Borsod megyei Nemesbikken, amikor elgázolta őket egy autó. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.