Helyi közélet

2014.03.14. 11:03

Halálos baleset történt az M3-on

Miskolc, 2014. március 14., péntek (MTI) - Halálos baleset történt péntek reggel az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, a 162-es kilométer közelében, a forgalmat elterelik – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Miskolc, 2014. március 14., péntek (MTI) - Halálos baleset történt péntek reggel az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, a 162-es kilométer közelében, a forgalmat elterelik – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.Janasóczki Attila elmondta, hogy egy magyar rendszámú, üres rekeszeket szállító teherjármű egy olasz országjelzésű autóval ütközött. Az elsődleges adatok szerint a személygépjármű nagy sebességgel, fékezés nélkül belerohant az előtte szabályosan közlekedő pótkocsis nyerges vontatóba.

A személygépjárműben tartózkodó négy ember közül a jobb oldali első ülésen utazó férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik három embert a mentők kórházba vitték, az MTI úgy tudja, hogy kettőjük állapota életveszélyes.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrök az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó forgalmát a mezőcsáti lehajtónál leterelik, a közlekedők Hejőkürtnél térhetnek vissza az autópályára.

- MTI - 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában