Előzetesben az ózdi erőszakoskodó

Előzetesben az ózdi erőszakoskodó
Előzetesben az ózdi erőszakoskodó - © Fotó: police.hu
Ózd – A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el a gyanúsítottnak.

Mint arról már beszámoltunk, az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást H. Sándor 27 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2015. június 9-én 23 óra 29 perckor Ózdon, a Piactéren hátulról rátámadt egy sétáló nőre, akiről megpróbálta letépni ruháját és egy közeli nyilvános illemhely felé akarta magával vonszolni. A sértettet – az általa kifejtett ellenállásnak köszönhetően – támadója eleresztette, aki így elmenekült a helyszínről.

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak bevonásával 2015. június 17-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A terheltet az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2015. június 17-én bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2015. június 19-én elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-