Előzetesben az ózdi drogdíler

Akt.:
Előzetesben az ózdi drogdíler
Előzetesben az ózdi drogdíler - © Fotó: police.hu
Ózd – Egy ózdi nő börtönben lévő párja „vállalkozását” vitte tovább. A kábítószer-kereskedő nőt a rendőrség elfogta, majd bűnügyi őrizetbe vette.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság – a más bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen kiszabott börtön büntetését töltő – helyi 28 éves J. Gáborral szemben.

A nyomozás során beszerzett információkra támaszkodva a rendőrök házkutatást tartottak J. Gábor élettársánál. A 44 éves F. Erika lakását a nyomozók tüzetesen átvizsgálták, majd egy rejtekhelyen kábítószergyanús anyagot, valamint az anyag kereskedelméhez szükséges eszközöket találtak. A rendőrség lefoglalta a bizonyítékokat.

ozd_drog2

Az ózdi nővel szemben megalapozottá vált a gyanú, hogy 2014. június 24-ei elfogásáig az élettársa „vállalkozását” tovább működtette és a város területén kábítószerrel kereskedett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a 44 éves F. Erikát. A rendőrség a beszerzett bizonyítékok alapján előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. június 26-án elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –