Előzetesben a miskolci kábítószer-kereskedő

Akt.:
Előzetesben a miskolci kábítószer-kereskedő
Előzetesben a miskolci kábítószer-kereskedő - © Fotó: police.hu
Mályi, Miskolc, Szakáld, Tiszaújváros – A miskolci rendőrök hónapokon át folytatott, kitartó munkájának eredményeként a fogyasztóktól a terjesztőkig jutottak.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya 2015. január 23-án rendelt el nyomozást B. Péter 24 éves helyi lakossal szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók kitartó munkájának köszönhetően egy összehangolt akció során 2015. július 2-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály közreműködésével a délutáni órákban Mályiban és Tiszaújvárosban elfogták N. József 43 éves miskolci lakost, továbbá N. Tibort 39 éves és N. Zoltán 39 éves tiszaújvárosi lakosokat, akik kábítószerrel kereskedtek.

N. Józsefet és N. Tibort kábítószer kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A továbbiakban végrehajtott intézkedések eredményeképpen Szakáld területén a rendőrök elfogták O. János 31 éves és B. Lajos 42 éves helyi lakosokat.

O. Jánossal szemben lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, míg B. Lajossal és N. Zoltánnal szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatások alkalmával kábítószer gyanús anyagokat, továbbá egy puskát és a hozzá tartozó lőszereket lefoglalt a rendőrség.

N. Józsefet a Felderítő Alosztály nyomozói 2015. július 2-án bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztéssel éltek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2015. július 5-én elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s