Sport - Foci

2007.12.08. 16:11

Benitez megtiltotta a bunyót

<p>Rafa Benitez, a Liverpool vezetőedzője megtiltotta játékosainak, hogy a televízióban megnézzék Ricky Hatton és Floyd Mayweather profi boxmérkőzését, amelyet a hétvégén rendeznek az Egyesült Államokban Las Vegasban.</p>

A szigorú spanyol szakember azért döntött így, mert a vörösökre komoly kihívások várnak a következő napokban és a játékosoknak inkább pihenniük kellene.

A csapattagok pedig kíváncsiak lettek volna a címmérkőzésre, Ricky Hatton ugyanis jóbarátja Steven Gerrardnak és Jamie Carragher-nek a Liverpool két alapemberének. A meccset azonban helyi idő szerint vasárnap hajnali négy órakor

rendezik, amikor Benitez előírása szerint mindenkinek aludnia kell a csapatban.

Szombaton a Reading ellen lépnek pályára a Liverpool játékosai, míg a jövő hét közepén sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozót vívnak a Marseille ellen. A jövő hét végén pedig a Manchester Unitedet látják vendégül. A sűrű program miatt Benitez a lehető legtöbb pihenőt írta elő játékosainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!