Előzetesben a “herbaárusok”

Akt.:
Miskolc, 2014. szeptember 1. Az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lefoglalt, hatvanhárom kilogrammnyi, mintegy százmillió forint értékű kábítószernek minősülő anyag, valamint fegyverek és készpénz az akcióról beszámoló sajtótájékoztatón Miskolcon 2014. szeptember 1-jén. Az akcióban a dílereket is elfogták.
Miskolc, 2014. szeptember 1. Az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lefoglalt, hatvanhárom kilogrammnyi, mintegy százmillió forint értékű kábítószernek minősülő anyag, valamint fegyverek és készpénz az akcióról beszámoló sajtótájékoztatón Miskolcon 2014. szeptember 1-jén. Az akcióban a dílereket is elfogták. - © MTI Fotó: Vajda János
Tiszaújváros – A rendőrség három személyt vett bűnügyi őrizetbe a százmilliós narkóügy kapcsán, akik előzetes letartóztatásáról kedden döntött a Tiszaújvárosi Járásbíróság nyomozási bírája, aki elrendelte egy gyanúsított házi őrizetét, két társa előzetes letartóztatását.

Mindhármukkal szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, miután a nyomozó hatóság tagjai a Tiszaújvárosban, Sajószögeden és Emődön tartott házkutatások során összesen 63 kilogramm kristályszerű port, növényi származékot, és nagy mennyiségű készpénzt és fegyvereket találtak.

ÉM-SZP


Százmilliós kábítószerfogás Borsodban

Miskolc, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) – Hatvanhárom kilogrammnyi, mintegy százmillió forint értékű kábítószernek minősülő anyagot, valamint fegyvereket, készpénzt foglaltak le a rendőrök az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a dílereket elfogták – közölte Mecser Tamás megyei főkapitány-helyettes hétfőn Miskolcon, sajtótájékoztatóján. tovább »

Lefoglalva: 63 kilogramm „kristály és herba”

Emőd, Sajószöged, Tiszaújváros – Telephellyel is rendelkeztek Sajószögeden azok a dílerek, akiket a rendőrök a TEK szakembereivel közösen elfogtak. A rendőrség 63 kilogramm új pszcihoaktív anyagot foglalt le az összehangolt akció során. tovább »