Előzetesben a golfozónő vélt gyilkosa – TV2

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság Fodor Krisztinának, Magyarország egyik legjobb golfozójának feltételezett gyilkosát, a férjét – adta hírül a TV2 vasárnap esti Tények című műsorában.

A férfi a gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni, hasba szúrta magát, ezért kórházba szállították. Az előzeteséről is a Baleseti Kórházban döntött a bíró, azután pedig átszállították a tököli rabkórházba.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, az áldozat péntekre virradó éjszaka megtartott soron kívüli boncolása alátámasztotta a golfozónő férje által elmondottakat, vagyis, hogy a nő verésbe halt bele. A nő holttestét csütörtökön találták meg Budapesten, I. kerületi lakásában. A holttestet azután találták meg, hogy egy férfi – az áldozat férje – öngyilkos akart lenni egy Balaton parti településen. Az 50 éves férfit kórházba vitték, Veszprémbe, ott pedig elmondta, hogy mit tett a feleségével.


Agyonverte férje a golfozónőt

fuggetlen | 2010.05.07 12:07
Az éjszaka megtörtént a soron kívüli boncolása annak a golfozónőnek, akit csütörtökön találtak holtan Budapesten, I. kerületi lakásában.