Előzetesben a borsodi dílerek

Előzetesben a borsodi dílerek
Tiszaújváros – A nyomozási bíró az új pszichoaktív anyaggal kereskedő sajószögedi testvérpár további fogvatartását, míg harmadik társuk házi őrizetét rendelte el.

Mint ismeretes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Terrorelhárítási Központ szakembereivel 2014. augusztus 30-án egy összehangolt akció során fogta el azokat a dílereket, akiknél a házkutatásuk során 63 kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak és foglaltak le.

A nyomozás eddigi eredményei szerint M. Gergő 29 éves és M. Gábor 24 éves sajószögedi lakosok és K. Tibor 34 éves tiszaújvárosi társuk elfogásukig leginkább dél borsodban árulták a tiltott szereket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására, amit a Tiszaújvárosi Járásbíróság 2014. szeptember 2-án elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Százmilliós kábítószerfogás Borsodban

Miskolc, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) – Hatvanhárom kilogrammnyi, mintegy százmillió forint értékű kábítószernek minősülő anyagot, valamint fegyvereket, készpénzt foglaltak le a rendőrök az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a dílereket elfogták – közölte Mecser Tamás megyei főkapitány-helyettes hétfőn Miskolcon, sajtótájékoztatóján. tovább »

Lefoglalva: 63 kilogramm „kristály és herba”

Emőd, Sajószöged, Tiszaújváros – Telephellyel is rendelkeztek Sajószögeden azok a dílerek, akiket a rendőrök a TEK szakembereivel közösen elfogtak. A rendőrség 63 kilogramm új pszcihoaktív anyagot foglalt le az összehangolt akció során. tovább »