ERDON Helyi sport hírek

2007.10.17. 08:34

Siker a megye válogatottával szemben

<p>Szatmárnémeti – Bár a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület képviselői még fogadni is mertek volna arra, hogy a IV. ligás bajnokságban szereplő csapatok játékosaiból összeállított válogatott könnyedén nyer majd a III. ligás Szatmárnémeti Olimpiával szemben, a sárga–kékek erre rácáfoltak tegnap.</p>

A késő délután rendezett barátságos mérkőzésen ugyanis Florin Fabian edző–játékos legénysége 4–1–es vereséget mért a válogatott csapatra, mely jövőhéten Dolj megye hasonló csapata ellen játsza a Régiók Kupájának országos döntőjét Mogosoaián.

Az első félidőben még kiegyenlít mezőnyjátékot láthatott a tucatnyi nézőközönség, akik kilátogattak a mérkőzésre. Fabian ugyanis a cserejátékosokat küldte pályára. Az Olimpiához visszatért Marius Pop (Macho) azonban régi formáját hozva betalált az ellenfél kapujába.

A második játékrészben már az Olimpia alapcsapata állt szemben Gheorghe Cionca – Merker István edzőpáros legénységével. Bár Gnándt bevette moldovan kapuját, ez már későn jött, ugyanis Tempfli, Shannat és Mihovici már korábban növelte az Olimpia előnyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!