Előzés közben hajtott a lovaskocsinak az autó Mezőcsátnál

Akt.:
Előzésközben hajtott a lovaskocsinak az autó Mezőcsátnál
Előzésközben hajtott a lovaskocsinak az autó Mezőcsátnál - © Fotó: police.hu
Mezőcsát – A lovak is megsérültek Mezőcsátnál abban a közúti közlekedési balesetben, ahol egy autó sofőrje előzés közben nekihajtott egy lovaskocsinak.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami 2017. szeptember 4-én 10 óra körül történt Mezőcsát határában. Az adatok szerint egy személygépkocsi vezetője Mezőcsátról tartott Nyékládháza felé, amikor egy lovaskocsit akart megelőzni, de forgalmi okokból – a szembejövő személygépkocsik miatt – nem tudta befejezni, így a fékezése ellenére autójával belehajtott a szekérbe. A balesetben négyen könnyebben megsérültek, illetve a lovak is hám- és izomsérülést szenvedtek.

lovaskocsi3

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

lovaskocsi2_650

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri a közlekedőket, hogy a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően, a KRESZ szabályainak betartásával vezessenek, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

lovaskocsi_650