Alsózsolca hírei

2011.09.15. 13:29

Kiállítás és előadások

Alsózsolca - Szeptember 17-én, szombaton a Magyar Szent Korona és a koronázási ékszerek élethű másolatai lesznek láthatóak Alsózsolcán, a Gögey u. 1.sz alatt található Közösségi Házban.

Alsózsolca - Szeptember 17-én, szombaton a Magyar Szent Korona és a koronázási ékszerek élethű másolatai lesznek láthatóak Alsózsolcán, a Gögey u. 1.sz alatt található Közösségi Házban.Az élethű másolatokat a Szent Korona Lovagrend tagjai kísérik, és tartanak a Koronával kapcsolatos ismeretekről előadást délelőtt 10 órától gyerekeknek, délután 16 órától felnőtteknek. A két előadás között a Korona szabadon megtekinthető lesz, de a fő szabály betartása mellett: Mindent a szemnek, semmit a kéznek! A kiállítás alkalmával fényképek készítésére is lehetőség nyílik.

A kiállítással párhuzamosan a Közösségi Ház parkolójában „Mesterségek utcája” várja a látogatókat, többek között nemezeléssel, fafaragással, kosárfonással, bőrdíszműves mesterséggel találkozhatatnak az érdeklődők.

A rendezvény ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!