Előrelépne a Sajószöged

Sajószöged – Ősszel 25 pontot szerezve a 8. helyen tért pihenőre a Sajószöged megyei II-es labdarúgó csapata. Ez a pozíció – ismerve a mezőny szorosságát – nem rossz.

A gárda szakosztály elnöke Ládi Balázs, aki egyben a község első  embere is. Vele beszélgettünk a csapat felkészüléséről és tavaszi terveiről.

Nem volt nagy mozgás

A szakosztályelnök elmondta, hogy nem volt nagy mozgás a játékos keretben a téli szünetben. – Két főt igazoltunk a visszalépett Nagycsécs csapatától – kezdte mondandóját Ládi Balázs.

Szokol és Nagy R. várhatóan egyaránt meghatározó játékosunk lesz tavasszal. Egy focista a DVTK ifiből került hozzánk, mégpedig Lengyel Ákos. Ő mind az ifi, mind a  felnőtt csapatban pályára léphet, ha erre lenne szükség.

A szakosztályelnök elmondta még, hogy 5 fővel bővült az ifjúsági keretük. Erre is nagy szükségük volt már.

Jól sikerült a felkészülés

A szögediek szakosztályelnöke ecsetelte: a Borosi teremtornával  kezdték a felkészülésüket. Azóta zsinórban játsszák az előkészületi meccseket. Sztankó József és Bán András irányításával készült a keret a tavaszi menetelésre.

Az erőgyűjtést jónak ítélem meg – vázolta Ládi Balázs.

Az új fiúk is jól beilleszkedtek. Bizton remélem, hogy tavasszal előre tudunk lépni a tabellán. Miután a mezőny eléggé szoros egy jó tavaszi szerepléssel akár a harmadik helyezés elérése sem kizárt, főleg annak ismeretében, hogy jobb a tavaszi sorsolásunk, mint az őszi volt.  Riválisaink többsége hozzánk jön és többször játszhatunk hazai pályán, mint idegenben.

Ideiglenes otthon

A sajószögediek pályázaton nyertek pénzt az öltöző bővítésére és felújítására ezért tavasszal – az első meccset kivéve – Sajóörösön játsszák majd a hazai meccseiket.

A pályázaton nyert összeget önerővel kiegészítve már elkezdődött az öltöző komplexumunk rendbe tétele – mondta Ládi Balázs. – Ősztől már minden igényt kielégítő körülmények állnak majd  a csapatok rendelkezésére.

MELÁ     További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek