Eloltották a kigyulladt raktárépületet Miskolcon

Akt.:
Miskolc, 2015. szeptember 10. Tűzoltók dolgoznak egy 1600 négyzetméter alapterületű raktárépület tetőszerkezetében keletkezett tűz oltásának utómunkálatain a miskolci Szeles utcában 2015. szeptember 10-én. A teljes tetőszerkezet megsemmisült a tűzben.
Miskolc, 2015. szeptember 10. Tűzoltók dolgoznak egy 1600 négyzetméter alapterületű raktárépület tetőszerkezetében keletkezett tűz oltásának utómunkálatain a miskolci Szeles utcában 2015. szeptember 10-én. A teljes tetőszerkezet megsemmisült a tűzben. - © MTI Fotó: Vajda János
Budapest/Miskolc, 2015. szeptember 10., csütörtök (MTI) – Befejeződött az oltása annak a miskolci raktárépületnek, amelynek tetőszerkezete teljes terjedelmében lángolt csütörtökre virradó éjszaka – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.

Egy virág-nagykereskedés működött az 1600 négyzetméteres raktárban, amelynek a teljes tetőszerkezete megsemmisült a tűzben.

A tűzoltók kilenc vízsugárral fékezték meg a lángokat.

– MTI –


tuz2

Tűzoltók dolgoznak egy 1600 négyzetméter alapterületű raktárépület tetőszerkezetében keletkezett tűz oltásának utómunkálatain a miskolci Szeles utcában 2015. szeptember 10-én. A teljes tetőszerkezet megsemmisült a tűzben. | MTI Fotó: Vajda JánosLeégett egy raktárépület Miskolcon

Miskolc – A hivatásos tűzoltók kilenc vízsugárral és két vízszállító járművel dolgoztak a megyeszékhely Szeles utcájában csütörtökre virradó éjjel. tovább »