Előléptették az M5-ös autópályán balesetben elhunyt rendőrnőt

Rendőrök helyszínelnek összetört gépjárműveknél az M5-ös autópálya 23. kilométerénél, ahol két személyautó és egy kamion ütközött össze 2017. február 13-án. A balesetben egy rendőr meghalt, egy pedig megsérült. Lapinformációk szerint a rendőrnő egy személyautó sofőrjét akarta igazoltatni, amikor a kamion beléjük rohant, elsodorva az autót és a rendőrnőt is.
Rendőrök helyszínelnek összetört gépjárműveknél az M5-ös autópálya 23. kilométerénél, ahol két személyautó és egy kamion ütközött össze 2017. február 13-án. A balesetben egy rendőr meghalt, egy pedig megsérült. Lapinformációk szerint a rendőrnő egy személyautó sofőrjét akarta igazoltatni, amikor a kamion beléjük rohant, elsodorva az autót és a rendőrnőt is. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – A belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette törzsőrmesterré Menus Anikó őrmestert, a Készenléti Rendőrség járőrét, aki hétfő reggel, szolgálatteljesítés közben, Gyál közelében, az M5-ös autópályán történt közlekedési balesetben vesztette életét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján ismertette: Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón. 2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség határrendészeti igazgatóságának állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba. Tavaly szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatóságának határvadász mélységi ellenőrzési osztályán járőr beosztásban véglegesítették.

A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

A belügyminiszter Menus Anikót a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette rendőr törzsőrmesterré.

A Pesti Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kora délután közölte az MTI érdeklődésére: rendőrnő az M5-ös autópályán reggel történt halálos baleset áldozata. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a halálos áldozat mellett a két sérült egyike is rendőr.

Két személyautó és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A Blikk információi szerint a rendőrnő egy személyautó sofőrjét akarta igazoltatni, amikor a kamion beléjük rohant, elsodorva az autót és a rendőrnőt is.

– MTI –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .