Elődöntő előtt a Miskolc Renegades

Akt.:
Elődöntő előtt a Miskolc Renegades
Elődöntő előtt a Miskolc Renegades - © Fotó: Takács Balázs
Miskolc – A Miskolc Renegades amerikai futball csapatának a szombaton már a rájátszás keretében, a bajnoki elődöntőben kell meccset játszani a divízió I-ben. Az Eger Heroes elleni meccsüket 14.00-ra írtak ki, amelyet Diósgyőrben, a műfüves pályán tudnak le.

A két fél az alapszakaszban elért eredményei alapján került egymással szembe, ugyanis az első négy gárda vehet részt a rájátszásban, és közülük az első két helyen végzett csapat a pályaválasztó, olyan formában, hogy az első a negyedikkel, a második a harmadikkal játszik.

Mivel a miskolci együttes a második lett, így pályaválasztó is abban az elődöntőben, amelyben ez az egy meccs dönt a továbbjutásról (a másik elődöntőben Dunaújváros Gorillaz – Budapest Cowbells II meccset rendeznek). A Miskolc Renegades ezúttal is köszönetét fejezi ki a DVTK-nak, amiért a szombati mérkőzésre – térítésmentesen – rendelkezésükre bocsátották a diósgyőri műfüves pályát.

Az elődöntők győztesei számára két hét múlva folytatódik a küzdelemsorozat, július 11-én, Budapesten rendezik meg ennek osztálynak a fináléját.

Amerikai futball: Divízió I alapszakasz végeredmény

1. Dunaújváros Gorillaz 4 1 137-48
2. Miskolc Renegades 4 1 178-79
3. Eger Heroes 3 2 121-64
4. Budapest Cowbells II 2 3 85-150
5. Budapest Titans 1 4 59-148
6. Tata Mustangs 1 4 42-133További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek