Videó: diósgyőri győzelem a bajnoki főpróbán a Kassa ellen

Akt.:
Kitl Miklós ismét gólt szerzett
Kitl Miklós ismét gólt szerzett - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A Diósgyőri Stadionban lépett pályára idei utolsó nyári felkészülési mérkőzésén a DVTK. Szombaton a szlovák második vonalban szereplő FK Lokomotíva Košice gárdáját fogadták a piros-fehérek.

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK – FK Lokomotíva Košice
2-0 (1-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion. 600 néző. Játékvezető:Kátai Gábor (Kövér Tamás, Szabó Ferenc Szilárd)

Diósgyőri VTK: Antal – Lázár, Lipták Tamás, Nemes – Nikházi, Oláh B. – Vela, Bognár, Ternován P. – Ugrai. Vezetőedző: Horváth Ferenc
FK Lokomotíva Košice: Bréda – Sveák, L. Horváth, Cicman, Frantisek – Harvilla, Kolek, Kamenec, T. Straksak – J. Staksak, Spilár. Vezetőedző: Branislav Sokoli

dvtk-kassa-focimeccs03-st

Csere: Ugrai helyett Szabó I B. a 42., Bérda helyett Dino a 46., T. Straksak helyett Romulo a 46., Spilár helyett Pamelo a 46., Ternován helyett Bacsa az 51., Lázár helyett Okuka a 67., Bognár helyett Griffiths a 67., Oláh helyett Kitl a 74., Spilár helyett Pamelo a 74., Diego Vela helyett Eperjesi a 78., Nemes helyett Németh a 78., Harvilla helyett Sipos a 85., Kamenec helyett Sovic a 89., Kolek helyett Bonka a 89.

Sárga lap: Kamenec a 33., Szabó I. a 82. percben.
Gólszerző: Ugrai (1-0) a 35. percben., Kitl (2-0) a 80.,

Edzői nyilatkozatok

Horváth Ferenc: – A szerdai mérkőzéssel ellentétben ezúttal nagyon jó felfogásban játszottunk. Ma kellemetlen, agresszív ellenfél voltunk. A vendégeknek szinte kapura lövésük sem volt, úgyhogy a védekezésünk nagyon jól sikerült. Nagyon sok helyzetünk volt. A hozzáállással is, és a játékkal is elégedett voltam.

Branislav Sokoli: – A felkészülés második hetében tartunk, ami meg is látszott a mai mérkőzésen. A hazai csapat a bajnoki rajt előtt áll és egyértelműen mindenben fölénk tudott kerekedni. Nagyon jó együttes benyomását keltették és megérdemelten győztek.


Elkészült az OTP Bank Liga első öt fordulójának programja

Miskolc, Mezőkövesd – Az MLSZ Versenybizottsága az M4 Sport csatornával egyeztetve elkészítette az OTP Bank Liga 1-5. forduló mérkőzéseinek végleges kezdési időpontjait. A Diósgyőri VTK labdarúgó csapata négy alkalommal kerül képernyőre, egyedül a Haladás – DVTK mérkőzést nem közvetíti a televízió, a Mezőkövesd Zsóry FC pedig egyszer lesz képernyőn.

A DVTK ajándéka a nyári szünetre a gyerekeknek

Miskolc – Idén nyáron a DVTK mérkőzéseire (az Újpest, a Honvéd és a Vasas ellen) a 14 év alatti gyermekek számára korlátlan számban igényelhető ingyenes regisztrációs jegy a régi tribünre és az állóhelyi szektorokba egyaránt. E mellett minden DVTK-bérletes a saját bérlete mellé ajándékba kap egy 14 éven aluli gyermek számára érvényes bérletet is.
hirdetés


hirdet�s