Friss hírek

2008.01.01. 13:42

LABDARÚGÁS: A Chesea közel áll Anelka leigazolásához

<p>Tárgyalásokat kezdett a Chelsea a Bolton csapatával, Nicholas Anelka szerződtetéséről - értesült a The Times című angol újság. A tárgyalások jól haladnak, a felek a hírek szerint már a jövő héten pontot tehetnek az ügy végére és a francia támadó Londonba igazolhat. A Chelsea elsősorban a januárban az Afrika kupán szereplő Didier Drogba pótlására szemelte ki Anelkát.</p>

Roman Abramovics, a Chelsea elnöke korábban biztosította Avram Grant menedzsert, hogy a pénz készen áll új játékosok, köztük Anelka leigazolására. A lap értesülései szerint Peter Kenyon, a londoni csapat ügyvezetője jelenleg is Boltonban tartózkodik, ahol a Wanderers elnökével tárgyal a 10 millió font körüli átigazolásról.

Anelka iránt a Manchester United is érdeklődött, de hétfői lapértesüések szerint Sir Alex Ferguson inkább a Tottenham csatárát, a bolgár Dimitar Berbatovot szerződtetné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!