Sport

2013.01.24. 17:46

DKSK: Kassán március első szerdáján

Véglegesnek tekinthető a Work Force-DKSK Miskolc női kosárlabdacsapatának a magyar-szlovák közös középszakaszban lejátszandó meccsei időpontja.

Véglegesnek tekinthető a Work Force-DKSK Miskolc női kosárlabdacsapatának a magyar-szlovák közös középszakaszban lejátszandó meccsei időpontja.E szerint az Euroliga legjobbjai közé tartozó Good Angels Kosice látogat elsőként Miskolcra, most vasárnap 17.30-tól, soraiban többek között két magyar válogatottal Krivacevic Tijanával és Allie Quigleyvel. A diósgyőri csapat második mérkőzésére február 2-án kerül sor Rózsahegyen, ahol a második számú nemzetközi kupában, a FIBA Európa Kupában az elődöntőbe jutott MBK Ruzomberok fogadja a piros-fehéreket 17 órától.

Sikerült megtalálni az alapból február utolsó hét végéjére kiírt Good Angels Kosice – Work Force-DKSK Miskolc összecsapás időpontját is, amelyet azon a hétvégén azért nem tudnak lejátszani, mert a Diósgyőrnek a Női Közép-európai Liga Final Fourjában kell részt vennie. Ezt a középszakaszbeli meccset a két együttes megállapodása alapján március első szerdáján játsszák le a felvidéki városban.


A Work Force-DKSK Miskolc programja a magyar-szlovák középszakaszban

Január 27. (vasárnap), 17.30: Work Force-DKSK Miskolc – Good Angels Košice

Február 2. (szombat), 17.00: MBK Ružomberok - Work Force-DKSK Miskolc

Február 9. (szombat), 15.00: ŠBK Šamorín - Work Force-DKSK Miskolc

Február 17. (vasárnap), 17.30: Work Force-DKSK Miskolc - Piešťanské Čajky

Március 2. (szombat), 17.30: Work Force-DKSK Miskolc - MBK Ružomberok

Március 6. (szerda), 18.00: Good Angels Košice - Work Force-DKSK Miskolc

Március 9. (szombat), 17.30: Work Force-DKSK Miskolc - ŠBK Šamorín

Március 16. (szombat), 17.00: Piešťanské Čajky - Work Force-DKSK Miskolc


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!