Bulvár, celeb

2015.05.24. 14:17

A szelfizés egyre veszélyesebb: most épp egy nő lőtte magát fejbe

Jó dolog ez a szelfizés, meg a szelfibot, de nagyon oda kell figyelni, mert az életünkbe is kerülhet. Mondjuk töltött fegyvert a fejünkhöz tartani szelfi nélkül is életveszélyes.

Jó dolog ez a szelfizés, meg a szelfibot, de nagyon oda kell figyelni, mert az életünkbe is kerülhet. Mondjuk töltött fegyvert a fejünkhöz tartani szelfi nélkül is életveszélyes. Egy nőt életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, miután a munkahelyén egy töltött fegyvert talált és azzal pózolva akart magáról szelfit készíteni. a 9mm-es lőfegyvert egy biztonsági őr felejtette ott. Az Interfax hírügynökség szerint az orosz nő csak egy fényképet akart készíteni, de közben véletlenül meghúzta a ravaszt és fejbe lőtte magát. A moszkvai Sklifosovsky kórházba szállították, az orvosok az életéért küzdenek. Állítólag már két hete ott hevert a fegyver, mivel a biztonsági őr szabadságra ment.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!