Élmény, kaland, utazás. Irány Aggtelek!

Aggteleki látkép
Aggteleki látkép
Aggtelek – Június 27-i úti célunk az idén 30 éves Aggteleki Nemzeti Park, ahol a föld mélye és a föld felszíne is olyan gazdag látnivalókat rejt, amelyet vétek elmulasztani.

A program: kora reggeli indulást követően a Baradla-barlang vörös-tói bejáratához érkezünk, ahol kétórás vezetett túrán színpompás cseppkőképződményeket csodálhatunk meg: többek között Magyarország legmagasabb állócseppkövét, a 19 méter magas Csillagvizsgálót, valamint a barlang legnagyobb termét, az Óriások termét is. A barlangban a hőmérséklet +10°C, ennek megfelelő ruha és túracipő ajánlott! A festői szépségű Jósvafőre érkezünk, a források és barlangok völgyébe, amelynek műemléki jelentőségű ófaluja népmeséink hangulatát idézi. Fakultatív programként megtekinthető a tájház és a református templom. Ebéd után rövid szabadprogram Aggteleken: nézelődés, emléktárgyvásárlás. Hazaindulás a délutáni órákban Szinpetri érintésével, ahol a világ legnagyobb, az Aggteleki Nemzeti Parkot bemutató könyvét tekinthetjük meg, mely 346 oldalas, 1420 kilogrammot nyom, pontos mérete 4,18 x 3,77 méter.

ÉM


Információk

Időpont: június 27. (szombat)

Részvételi díj: 4990 Ft/fő

Részletes tájékoztatás és foglalás: Expert-Holiday Utazási Iroda: 46/780-450, info@expertholiday.hu. Eng. szám: U-001257.

Jelentkezési határidő: június 24.

A részvételi díj tartalmazza: az utazás és az ebéd költségét, a barlangbelépőt és a csoportkísérő díját. A díj nem tartalmazza: az italfogyasztást az ebéd mellé, illetve a fakultatív programok díját.

A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk. A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk.