Ellopta, majd rommá törte a Suzukit a részeg ózdi férfi

Akt.:
Ellopta, majd rommá törte a Suzukit a részeg ózdi férfi
Ellopta, majd rommá törte a Suzukit a részeg ózdi férfi - © Fotó: police.hu
Járdánháza, Ózd – Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt az ózdi férfit, aki egy Suzuki típusú személygépjárművet ellopott, majd összetört.

Az Ózdi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. Márton 29 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. február 24-én 23 óra előtt Ózdon egy helyi pizzéria elől eltulajdonított egy Suzuki Swift típusú személygépkocsit.

A tulajdonos bejelentését követően a rendőrök azonnal megkezdték a gépjármű felkutatását és 30 percen belül Járdánházán, összetört állapotban megtalálták a keresett személygépkocsit.

ozd_suzuki2

A Cs. Mártonnál a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így őt a járőrök vér- és vizelet-vizsgálatra előállították, majd a nyomozók az Ózdi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .