Cigánd SE: ellenfelünk masszívabban játszott

Akt.:
Cigánd SE: ellenfelünk masszívabban játszott
© Fotó: cigandse.hu / Fodor Balázs
Cigánd – A labdarúgó NB II 28. fordulójában hazai környezetben játszott a Cigánd vasárnap.

Cigánd SE – Kisvárda Master Good 0-2 (0-1)

Cigánd, 1100 néző. V.: Farkas.

Cigánd: Sánta – Kasza, Raducu (Barcsay, 65.), Csicsvári, Szilágyi – Oltean, Baksa (Katona, 57.) – Balogh (Sándor, 57.), Nicorec, Angyal – Popescu. Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Kisvárda: Ivancsics – Talabér, Fodor F., Vermes, Vári – Lucas, Horváth A. – Gosztonyi (Minczér, 71.), Oláh, Cseri (Bacsa, 67.) – Rajczi (Horváth, 75.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

38. perc: Cseri adott be egy szögletet, majd a kapu előtti kavarodás után Gosztonyi 10 méterről a léc alá vágta a labdát, 0-1. 59. perc: Egy labdára Sánta és Rajczi rajtolt, a játékszer végül a csatár lábáról pattant a hálóba, 0-2. Jók: Szilágyi, Angyal, ill. Vermes, Ivancsics, Gosztonyi, Oláh.

cigand6

Szénay Péter: – Felkészültünk a Kisvárdából, nem is tudtak nekünk újat mutatni, olyan szituációkból kaptunk a gólokat, melyekre készültünk… Sajnos nem voltunk kellőképpen harcosak és ellenfelünk masszívabban játszott és két hibánkat kihasználva megnyerték a mérkőzést.

Révész Attila: – Végig úgy alakult a mérkőzés, ahogyan elterveztük. Az első félidőben több lehetőségünk is volt, de el kell ismerni, a Cigándnak is voltak helyzetei. A második játékrészben nagyon stabilak voltunk és a második gólunk után teljesen kontroll alatt tartottuk a mérkőzést.

ÉM