Elkezdődött a VITOUR LANDSCAPE szeminárium Tarcalon

Májer János, a Világörökség Egyesület elnöke a megnyitón
Májer János, a Világörökség Egyesület elnöke a megnyitón - © Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye TDM
Gálavacsorával kezdődött az európai világörökségi borvidékek szakembereinek találkozója Tarcalon, az Andrássy Reztidencián*****. A a turizmusfejlesztés és az információszolgáltatás lehetőségei a szeminárium témája. A mai szeminárium Tarcal polgármesterének, Baracskai Lászlónak a köszöntőjével, valamint Májer János, a Világörökségi Egyesület elnökének rövid előadásával kezdődött. Guliana Biaggoli, a Pisai Egyetem oktatója elmondta: az együttműködés nem valósult volna meg Májer […]

Gálavacsorával kezdődött az európai világörökségi borvidékek szakembereinek találkozója Tarcalon, az Andrássy Reztidencián*****. A a turizmusfejlesztés és az információszolgáltatás lehetőségei a szeminárium témája. A mai szeminárium Tarcal polgármesterének, Baracskai Lászlónak a köszöntőjével, valamint Májer János, a Világörökségi Egyesület elnökének rövid előadásával kezdődött.

Guliana Biaggoli, a Pisai Egyetem oktatója elmondta: az együttműködés nem valósult volna meg Májer János polgármester úr ösztönzése, munkája nélkül, ezért a borvidékek külön is köszönetet mondtak Tokaj polgármesterének.

A szakemberek három napig maradnak a borvidéken és a gyakorlatban is megismerkednek a borvidék látnivalóival és a témához kapcsolódó fejlesztéseivel.

Címkék: