Helyi közélet

2012.12.19. 17:06

A Jobbik szerint vissza kell hívni Zsiga Marcellt

Miskolc - A Jobbik miskolci szervezete azt javasolja Kriza Ákos polgármesternek, hogy fontolja meg Zsiga Marcell alpolgármester leváltását, mondta, mondta Pakusza Zoltán, a radikális párt miskolci elnöke szerdán tartott sajtótájékoztatóján.

Miskolc - A Jobbik miskolci szervezete azt javasolja Kriza Ákos polgármesternek, hogy fontolja meg Zsiga Marcell alpolgármester leváltását, mondta, mondta Pakusza Zoltán, a radikális párt miskolci elnöke szerdán tartott sajtótájékoztatóján.A kérdés azért fogalmazódott meg a jobbikos politikusok fejében, mert a sajtóban a közelmúltban megjelentek a Zsiga Marcell alpolgármester esetleges leváltásáról szóló hírek. Pakusza Zoltán szerint Zsiga Marcell már többször „szégyent hozott Miskolcra” kijelentéseivel, ezért Kriza Ákosnak meg kellene fontolnia, hogy leváltja helyettesét. A radikális politikus elmondta: Zsiga Marcell országgyűlési képviselőként korábban a „47 ezer forintos” kijelentésével éppen azokat a miskolciakat bántotta meg, akik megpróbálnak megélni ekkora összegből, ezért már akkor vissza kellett volna vonulnia a politikától, az útaszfaltozási ügye kapcsán azonban Miskolc újra negatív színben tűnt fel az országos médiában.

Pakusza Zoltán szerint éppen ezért nem szabad tovább politikai közösséget vállalnia Kriza Ákosnak Zsiga Marcellel, és meg kell tennie a szükséges lépéseket.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában