Elkészült a hétvégi MVK-menetrend is, így közlekedhetünk a sztrájk idején

Akt.:
Elkészült a hétvégi MVK-menetrend is, így közlekedhetünk a sztrájk idején
Miskolc – Az MVK Zrt. szakszervezetei 2016. február 17-től határozatlan ideig sztrájkot hirdettek. Az MVK Zrt. jogszabályi kötelezettségének eleget téve, ezúton közzéteszi a munkabeszüntetés idején hétvégére, azaz szombatra és vasárnapra is érvényes menetrendtervezetét.

Előzetes tájékoztató a hétvégére is – szombatra, vasárnapra – érvényes 66%-os menetrendi kínálatról, a teljes menetrend LETÖLTHETŐ ITT >>>

mvk_menetrend_hetvege

Aktuális menetrendi információkról diszpécserközpontunkon keresztül továbbra is érdeklődhetnek az alábbi, éjjel-nappal hívható telefonszámokon:

  • +36-70-645-5098
  • +36-70-645-9469
  • +36-70-647-4091
  • +36-70-649-9054

– Miskolc Városi Közlekedési Zrt. –


Miskolci sztrájk – Zavartalan a közlekedés az MVK Zrt. szerint

Miskolc – A sztrájk egyáltalán nem zavarta meg Miskolc életét, nyugalom van a városban, a közlekedés zavartalan, megfelelő a járatsűrűség – közölte Singlár Zsolt, a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. vezérigazgatója az MTI-vel szerdán, azt követően, hogy üzemkezdettől megkezdődött a cég dolgozóinak sztrájkja.

Sztrájkba kezdtek a miskolci közösségi közlekedés dolgozói

Miskolc – Megkezdődött a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. dolgozóinak sztrájkja szerdán, a cégnél működő szakszervezetek egyebek között a beígért, de elmaradt tavalyi béremelést, az évek óta visszatartott prémiumot, a diszkrimináció megszüntetését, valamint a szakszervezetekkel való kulturált, rendszeres egyeztetést akarják kikényszeríteni.

A bíróság jogszerűnek minősítette az MVK-sok sztrájkját

Miskolc – “Nem sérti a jóhiszemű, tisztességes joggyakorlás elvét az érdekképviseletek azon eljárása, hogy tájékoztatták a munkavállalókat, hogy a sztrájk megkezdéséig illetőleg szolgálatba lépésük időpontjáig nem kötelesek arról nyilatkozni, hogy a sztrájkban részt kívánnak-e venni vagy sem” – döntött a bíróság az MVK-sztrájk ügyében.