Elképesztő! Lezuhant csészealj és egy titokzatos bázis olvadt ki az Antarktisz jege alól?

Akt.:
Elképesztő! Lezuhant csészealj és egy titokzatos bázis olvadt ki az Antarktisz jege alól?
Antarktisz – A napokban a Google Earth-öt böngészte egy önjelölt kutató, és nem mindennapi dolgot fedezett fel a déli kontinens fagyott felszínén… Azaz egyből kettőt is.

Már maga a helyszín is érdekes, egy nagyjából szabályos kör alakú fennsíkon a hómező közepén bukkant rá a két különös objektumra, aminek mintha legyalulták volna a felszínét.

A két szokatlan tárgy igen nagy méretekkel büszkélkedhet: az első objektum 50×30 méter, a másik egy szabályos, 30 méter átmérőjű kör.

Az UFO hívők úgy gondolják, az előbbi valamiféle bázis lehet, a második tárgy pedig egy lezuhant űrhajó. A két objektum 6 kilométer távolságra van egymástól.

Az építmény koordinárái a Google Maps-on: 76° 14′ 23.26″ S 112° 3′ 11.90″ W

Ez pedig a lezuhant UFO helye: 76°17’13.2″S 112°09’46.3″W

Forrás: napiufo.hu


Kolumbia - Különös eseményeket örökített meg egy férfi Bogotában hajnali két óra körül. A felvételen az látható, hogy valami átrepült az éjszakai égen, és bármi is volt az, felrobbant tőle egy utcai lámpa. A videót egy helyi férfi készítette, aki azt állítja, felkeltette az érdeklődését néhány külön...

USA - Egy cseppet meglepődött az az amerikai autós Indiana államban, aki La Porte település mellett furikázott épp július 13-án, és arra lett figyelmes, hogy egy hatalmas, hosszúkás tárgy repül az egyik farm felett. Nem késlekedett, videóra vette az egészet. Hogy nem repülőt videózótt le, azon ni...