Elképesztő! Az egész ház sörösdobozokból áll

Elképesztő! Az egész ház sörösdobozokból áll
A gyűjtőszenvedély ékes példája a férfi, akinek az egész házát évek alatt összegyűjtött sörös dobozok borítják.

Nick West még csak 16 éves volt, amikor egy lánybarátnője megajándékozta egy könyvvel, ami a sörösdobozok gyűjtésével foglalkozik. 1975-öt írtunk ekkor és az ajándékot adó lány nem sejtette, hogy ez a könyv az egész tovább életét meghatározza, ugyanis Deborah ma Nick felesége, s sajnálatára el kell viselnie, hogy egész házukat sörösbobozok borítják.

Nick West bankár ugyanis attól a naptól szenvedélyesen gyűjteni kezdte a habzó ital dobozait, s mára 6788 darab különböző dobozt gyűjtött össze, köztük olyan ritkaságot is magáénak mondhat, ami a világ egyik első dobozos söre volt a Felinfoel Pale Ale sörgyártól.

A pár Clevedonban, Dél-Somersetben él, ahova azért költöztek korábbi otthonukból, mert nem volt elég hely a gyűjteménynek. “A feleségem nem volt túl boldog, de most 5 szobás házban élünk, s itt van elég hely. Egy darabig.” – mondta a Daily Mail brit hírportálnak a férfi.


Nézze meg a képeket >>>

Persze North asszony nem vádolhatja férjét azzal, hogy mindent beborítanak a “kacatok” ugyanis Nick hetente több órát fordít ezek tisztítására, rendben tartására, illetve a padlótól a mennyezetig érő tárolót kifejezetten a dobozok méretéhez igazítva gyártatta le, ahova mindig elér egy-egy új szerzemény.
– MON –