Elképesztő! 40 ezer forintos szendvics

Elképesztő! 40 ezer forintos szendvics
A világ legdrágább aranyporral szórt sajtos szendvicsét készített el a Michelin-csillagos szakács. Az ára csillagászati, de nagyon jól néz ki…

A híres séf Martin Blunos elkészítette a világ legdrágább szendvicsét, amit forintra átszámolva közel 40 ezer forint. Egy kisebb szájú ember egész biztosan gondban lenne, hogy hogyan harapja át a meglehetősen magasra sikerült alkotást. Mert hogy az: aki ránéz, láthatja, nem egy sebtiben összegórt kajáról van szó, látványától garantáltan megéhezel, annyira nagyon jól néz ki. A mesterséf nem csak, hogy aprólékosan készítette el a szendvicset, de minden hozzávalónál is ugyanígy járt el. A három darab vékonyra szelt kovászolt kenyérszeletek közzé a legdrágább sajtok kerültek, fehér szarvasgombával és egy különleges szarvasgombás sajttal, válogatott zöldséggel, amit 100 éves balzsamecettel locsolt meg a sztárséf és végül ehető aranyporral szórta meg. Az ínyenc ételben ezeken felül fürj-tojás, félig szárított fekete paradicsom és friss füge is került és egy finom réteg csemege mustár.


Nézze meg képen a szendvicset >>>

 A sztárséf kezdeményezte, hogy a Guiness rekordok könyve jegyezze fel alkotását – az egyelőre még nem létező – “a világ legdrágább sajtos szendvicse” kategóriába.
– MON –