Elkapták a bombával fenyegető miskolci „telefonbetyárt”

Akt.:
Elkapták a bombával fenyegető miskolci „telefonbetyárt”
Miskolc – Az utóbbi bő egy hét alatt három alkalommal is bombariadó volt a K&H Bank miskolci, belvárosi fiókjában. Mindhárom alkalommal a 112-es segélyhívó számot csörgette fel egy idegen női hang és elmondta, hogy a pénzintézetben robbanószerkezetet helyezett el, amely nemsokára működésbe lép.

A rendőrség mindhárom alkalommal lezárta a környéket és átvizsgálta az épületet, ám – szerencsére egyik alkalommal sem találták nyomát sem bombának.

Úgy tudjuk, sikerült nyomára akadni a „telefonbetyárnak”, aki így komoly büntetésre számíthat. Akár több évi börtönt is kiszabhat rá a a bíróság.

ÉM-SZBÚjra bombariadó Miskolc belvárosában: tíz nap alatt a harmadik

Miskolc – Immár harmadszor telefonált a rendőrségre ismeretlen női hang, hogy bomba fog robbanni a K&H Bank miskolci belvárosi fiókjában hétfő délután.

Ismét egy idős fenyegetett bombával Miskolcon

Miskolc – Rendőrautók állják körül a K&H Bank miskolci, a Centrum áruházzal majdnem szemben lévő fiókját. A pénzintézetet kordonnal is körülvették. Ismerősek lehetnek a fenti sorok, hiszen egy hete voltunk kénytelen ugyanezt leírni, ami csütörtökön ismét megismétlődött.

Bombariadó a bankfiókban Miskolcon

Miskolc – Rendőrautók állják körül a K&H Bank miskolci, a Centrum áruházzal majdnem szemben lévő fiókját. A pénzintézetet kordonnal is körülvették.