Elkapják a tetteseket?

Akt.:
Robert Dever
Robert Dever
Miskolc – A hírek szerint a rendőrség közel áll ahhoz, hogy sikerrel zárja le a Macik edzőit ért atrocitásokat. 

Ismeretes, hogy a Miskolci Jegesmedvék jégkorongozóinak eredményes szezonját beárnyékolták azok a támadások, amelyek a felnőtt csapat edzőit érték. Robert Dever vezetőedző személygépkocsiját ismeretlen tettes megrongálta, majd az idényzáró mérkőzés után a nyílt utcán meg is támadták a kanadai szakembert. A még ismeretlen elkövető, vagy elkövetők Mayer Péter másodedző személygépkocsijában is több alkalommal tett kárt. A klubtól olyan híreket kaptunk, mely szerint a rendőrség hamarosan fény deríthet a bűncselekmény-sorozatra, ugyanis egy újonnan felmerült körülmény olyan fázisba lendítette a nyomozást, hogy a bűnesetek mögött álló elkövető és segítőinek azonosítása gyakorlatilag megtörtént – így akár hamarosan pont kerülhet az ügyek végére.

Rongálás és súlyos testi sértés

A hírrel felhívtuk Gaskó Bertalan alezredest, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság kommunikációs irodájának vezetőjét, aki a következőket mondta:– A télen és tavasszal nagy publicitást kapott ügyekben rongálás és súlyos testi sértés kísérlete miatt a Miskolci Rendőrkapitányság folytatja az eljárást. A nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb információval egyelőre nem szolgálhatok. 

Kapcsolódó cikkek:

Partvonal: Viperás, mondd miért?

Viperával támadtak Miskolc belvárosában a jégkorongcsapat kanadai vezetőedzőjére. Szerencsére komolyabb baja nem lett Robert Devernek, de az biztos, hogy ezt az inzultust soha életében nem fogja elfelejteni, és azon sem csodálkoznék, ha ezek után nagy ívben elkerülné Magyarországot, legfőképpen Miskolcot. Molnár István jegyzete.

Az MJJSE elnöke a rendőröknek szurkol

A Miskolci Jegesmedvék háza táján általános megdöbbenést okozott Robert Dever vezetőedző bántalmazása.

Megtámadták a hokiedzőt Miskolcon

Miskolc – Megtámadták a Miskolci Jegesmedvék JSE hokicsapatának kanadai vezetőedzőjét.

Sokkolóval ütötték le az MJJSE edzőjét

Miskolc – Információink szerint múlt pénteken este a miskolci belvárosban, albérletétől nem messze leütötték Bob Devert, a Miskolci Jegesmedvék élvonalbeli jégkorong csapatának kanadai edzőjét.