Élj SZER-telenül!

Akt.:
Élj SZER-telenül!
Élj SZER-telenül! - © Fotó: police.hu
Berente, Kazincbarcika – „A drogok elleni fellépés a ma teendője a jövő érdekében”- hangsúlyozta Klobusitzky György berentei előadása során.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság által szervezett „A te jövőd, a te választásod! Élj SZER-telenül!” elnevezésű drogprevenciós programsorozat keretében, 2015. március 25-én 14 órától Berentén, a helyi művelődési házban Klobusitzky György, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nyugalmazott mestertanára tartott rendhagyó drogprevenciós előadást. A szakember az előadóteret diszkónak rendezte be, érzékeltetve a jelenlévő, csaknem 200 fő felső tagozatos diákkal és kíséretükkel azt a légkört, amelyben a kábítószer gyakorta megjelenik. A kétórás műsor színvonalát az előadó zenével, képekkel, füst- és buborékfújó gépekkel tette emlékezetessé.

Klobusitzky György mondandójában hangsúlyozta „a drogok elleni fellépés a ma teendője a jövő érdekében”, ezért rendkívül lényeges a fiatalokat a droghasználat ellen szóló üzenetekkel „beoltani”, hogy egy csábítási helyzetben tudjanak majd nemet mondani.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –