PR cikk

2012.06.12. 11:46

Topaukció – a legjobb ajánlatok! Licitáljon, és vigye el a legjobb áron!

Nagy érdeklődés övezi a Topaukciót, ahol a legkülönfélébb termékek és szolgáltatások színes választékát találhatják meg a <a href="http://www.topaukcio.hu" target="_blank">www.topaukcio.hu</a> oldalon! Június 14-én indul újra nagy sikerű árverésünk, melyen több száz termék várja Önt!

Nagy érdeklődés övezi a Topaukciót, ahol a legkülönfélébb termékek és szolgáltatások színes választékát találhatják meg a www.topaukcio.hu oldalon! Június 14-én indul újra nagy sikerű árverésünk, melyen több száz termék várja Önt!

A licitáláshoz most könnyen és egyszerűen regisztrálhat a honlapon keresztül. Június 14-étől egészen június 25-én este 18.00-ig (egyes termékeknél akár 23.00 óráig, bővebben az adott termék mellett) tehát ajánlatot a termékekre.

Az árverés során bárki licitálhat. A lebonyolítást egy aukciós szoftver támogatja. Szerezze meg Ön is álmai ajánlatát akár 50% kedvezménnyel!

Példa az ajánlattételi eljárásra...

Az „A” ajánlattevő hajlandó 15.000 Ft-ot fizetni az ajánlatért – amelynek bolti ára 20.000 Ft, kikiáltási ára pedig 10.000 Ft – és 15.000 Ft-ban rögzíti titkos legmagasabb árajánlatát.

Az árverező 10.000 Ft kikiáltási árat kínál. „A” ajánlattevő ajánlatával vezető helyen áll.

„B” ajánlattevő 12.000 Ft-ot hajlandó fizetni ugyanezért az ajánlatért. A titkos legmagasabb árajánlatát 12.000 Ft-ban rögzíti.

Mivel „A” ajánlattevő a 15.000 Ft-tal magasabb titkos legmagasabb árajánlatot tett, az aukciós szoftver ismét „A” ajánlattevő számára tesz ajánlatot. A szoftver automatikusan licitál, és 12.000 Ft + licitlépcső (300 Ft) kínál „A” ajánlattevő nevében.

Ez az „A” ajánlattevő által tehető legalacsonyabb árajánlat ahhoz, hogy ezen árucikk esetében a legmagasabb aktuális árajánlatot tartsa.

„C” ajánlattevő nagyon jónak találja az ajánlatot, és úgy dönt, hogy 16.000 Ft-ig licitál. Ezt az értéket adja meg titkos legmagasabb árajánlatának. Mivel „C” ajánlattevő tartja a legmagasabb titkos árajánlatot, az aukciós szoftver „C” ajánlattevő nevében 15.000 Ft + licitlépcső (300 Ft) ajánlatot tesz. Ez a licitlépcsővel több, és ezzel felüllicitálja „A” ajánlattevő 15.000 Ft-os legmagasabb árajánlatát. Immár „C” ajánlattevő tartja a legmagasabb árajánlatot.

Az árverést lezárják. „C” ajánlattevő 15.000 Ft + licitlépcső (300 Ft) fizet a leütésért.

Titkos licitmaximumnál minimum két licitlépcsővel magasabbat kell választani az aktuális árnál.

Az Ön által licitált, és megfigyelt termékek esetén Ön minden egyes licitnél e-mailben kap tájékoztatást a változásokról, így mindig naprakész információk állnak rendelkezésére az áhított termékekkel kapcsolatban. Ne maradjon le kedvencéről!

Jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában