Elismeréseket adtak át a miskolci igazgatóságon

Lipták Attila (balra) adta át az elismerést Tóth Attilának
Lipták Attila (balra) adta át az elismerést Tóth Attilának - © Fotó: DD
Miskolc – Kerek évfordulósokat köszöntöttek és elismeréseket is kiosz­tottak.

A katasztrófavédelem október 29-én tartotta megyei igazgatói értekezletét, melyen átadták a Magyarország Belügyminisztere által adományozott a Katasztrófavédelem hivatásos állományában eltöltött húsz éves szolgálata és eredményes munkája elismeréséül Szolgálati Jelet Tóth Attila tűzoltó alezredesnek, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettesének.

Dicséretek, jutalmak

Lipták Attila tűzoltó dandártábornok, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója, a Katasztrófavédelem tevékenységének segítéséért, a katasztrófavédelmi szervekkel történő együttműködés terén végzett kiemelkedő munkájáért dicséretben és tárgyjutalomban részesítette: dr. Halász Krisztina c. rendőr századost, az Encsi Rendőrkapitányság főnyomozóját; Szarvas Lajos c. rendőr századost, az Encsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának főnyomozóját; Kiss Csaba r. főhadnagyot, a Krasznokvajdai Rendőrőrs Bűnügyi Csoportjának főnyomozóját.

Szabadnapján nyújtott kiemelkedő helytállásáért dicséretben és tárgyjutalomban részesítette Jaczenkó Krisztián tűzoltó őrmestert, az Encsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét.
Ötvenedik születésnapja alkalmából tárgyjutalomban részesítette Tulipán Attila c. tű. főtörzsőrmestert, az Ózdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét.

Az elismeréseket az igazgató adta át, mellette az igazgatóság és az alárendelt szervezetek vezetői gratuláltak a jutalmazottaknak.

ÉM