Elismerések a sikeres nyomozati munkáért

Akt.:
Elismerések a sikeres nyomozati munkáért
Elismerések a sikeres nyomozati munkáért
Edelény, Miskolc, Szendrő – Borsod-Abaúj-Zemplén Megye területén az elmúlt hónapokban három millió forintot meghaladóan vágtak le és tulajdonítottak el telefon légkábelt ismeretlen elkövetők.

Az Edelényi Rendőrkapitányságra a szolgáltató tett feljelentést, melyet követően a Szendrői Rendőrőrs nyomozói adatgyűjtésbe kezdtek és figyelőszolgálatot tartottak. Kitartó munkájuk hamarosan eredményre vezetett. A felgöngyölített 16 eset kapcsán összesen 14 személyt állítottak elő. Közülük 12 fővel szemben lopás bűntett megalapozott gyanúja és közérdekű üzem megzavarása miatt folyik a nyomozást. Továbbá két férfival szemben orgazdaság miatt indított a hatóság büntetőeljárást.

A Magyar Telekom vezetői köszönetüket fejezték ki a sikeres rendőri munkáért. Az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrsének nyomozót a Távközlési berendezések védelméért Alapítvány vezetősége jutalomban részesítette “a Magyar Telekom Nyrt. berendezései védelme érdekében kimagasló eredményességgel végzett áldozatkész rendőri munkát elismerve”.

Az ünnepélyes átadáson Légmán Miklós a kuratórium titkára személyesen köszönte meg a rendőröknek a kimagasló munkát: Orosz Attila r. őrgynak, Parcz Krisztián r.főhadnagynak, Kovács Zsolt r.törzszászlósnak, Veres Gábor r.zászlósnak, Vass Illés Zoltán r.zászlósnak.

– Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferens –