Elismerés az éjszakai betörőket fogó borsodi rendőröknek

Elismerés az éjszakai betörőket fogó rendőröknek
Elismerés az éjszakai betörőket fogó rendőröknek
Kesznyéten – A közelmúltban Kesznyéten egyik közértjéből kapott éjszakai riasztás alapján a kiérkező rendőrjárőrök még a bolt előtt elfogták a kéretlen éjszakai „vásárlókat”. A rendőrök példás szakmai munkavégzését és helytállását köszönte meg a napokban az illetékes távfelügyeleti cég vezetője.

Egy távfelügyeleti cég diszpécsere telefonon tett bejelentést 2010.október 3-án az éjszakai órákban, mely szerint Kesznyétenben az egyik ABC riasztója betörést jelzett, valamint a boltban lévő mozgásérzékelők is az üzletben tartózkodásra utalnak.


Elfogták a férfit

A reakciólánc elindult, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletese azonnal járőröket küldött a helyszínre. A kiérkező egyenruhások a helyszínről szinte azonnal jelentették, hogy a bolt előtt elfogtak egy férfit, akinél dohány- és italáru volt, valamint egy másikat, aki a kiérkezéskor éppen kiugrott az üzlet ablakán.


Jutalomban részesültek

A hatékony együttműködés, valamint a bejelentésre tett gyors és eredményes „válasz” elismeréseként a Telmon Távfelügyeleti Szolgáltató Kft. vezetője 2010. október 22-én jutalomban részesítette a feladatukat példásan ellátó rendőröket: az ügyeleti szolgálatot ellátó Balogh László r. zászlóst, valamint az éjszakai betörők elfogását végrehajtó Köteles László és Dobos Norbert r. törzsőrmestereket, valamint Iróczki Róbert r. őrmestert.


Bűnmegelőzési Fotópályázat

boon | 2010.11.01 12:23
A Miskolci Rendőrkapitányság a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályával közösen az *Egyes települések közbiztonságának javítását célzó együttműködéshez kapcsolódó támogatások elnyerésére* címmel kiírt belügyminisztériumi pályázat keretein belül VÉDJÜK MEG ŐKET! címmel digitális fotó és számítógépes grafikai pályázatot hirdet.

Őszi út-mutató

boon | 2010.11.01 12:19
Az őszi évszakváltozás kapcsán nemcsak az időjárási, hanem a látási viszonyok is nagymértékben változnak, romlanak, és ez jelentős hatással van a mindennapi közlekedésre.

Köszöntés a főkapitányságon

boon | 2010.10.30 10:11
Miskolc – Díszkardot vehetett át 90. születésnapja alkalmából a B-A-Z. MRFK egykori bűnügyi vezetője.