Elindult Pestre a Loki

Elindult Budapestre a Debrecen labdarúgó csapata. A DVSC szerdán a Manchester United ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban.

Supka Attila együttese a manchesteri nulla-háromról próbálja meg kivívni a BL-főtáblára kerülést.

A debreceni játékosok délelőtt jókedvűen, tréfálkozva indultak a visszavágó helyszínére Budapestre. A Loki debreceni stadionját ugyanis korábban alkalmatlannak találta az európai szövetség a meccs lebonyolítására. Sándor Tamáséknak így sem kell majd nélkülözniüka hazai szurkolóik buzdítását.

Csak Debrecenben kedd reggelig 12 ezer jegyet adtak el a mérkőzésre. A Loki játékosai teltházas meccsre számítanak. Csernyánszki Norbert a DVSC kapusa a Független Hírügynökségnek elmondta: “Valószínű, hogy a továbbjutás kérdése már eldőlt. Ennek ellenére bízom benne, hogy egy nagyon szoros eredményt érünk el szerda este. Győzni szeretnénk. Egy felejthetetlen estét szeretnénk összehozni!”

Supka Attila vezetőedző elmondta:”Természetesen győzelemre fogunk játszani és meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő.” A közönségünk Debrecenben is csodálatos hangulatot tud teremteni, reméljük, hogy így lesz ez a Puskás Stadionban is.”

A Loki csatárának Kerekes Zsombornak ez lesz az utolsó tét mérkőzése a DVSC-ben, mert szeptembertől a holland élvonalban, a Willem II. csapatában játszik. A 32 éves játékos helyére egy német származású, de Brazíliában született fiatal támadó érkezhet. A 23 éves Franciel Rodrigo Hengemühle korábban már játszott az Eintracht Frankfurtban is. A csatár egyelőre próbajátékra érkezett Debrecenbe, leigazolásáról később döntenek a klub vezetői.